AVÍS LEGAL AVÍS LEGAL

INFORMACIÓ GENERAL PER COMPLIR LA LLEI 34/2002

Raó Social: FINQUES MOLAS, SL

NIF: B17487406

Domicili Social: Plaça Catalunya, 6

Localitat: Girona

Província: Girona

C.P.: 17002

Correu electrònic: marc@finquesmolas.cat

 

Propietat intel·lectual i industrial

Aquesta pàgina web és titularitat de Finques Molas, SL qui ostenta tots els drets necessaris per al seu ús i explotació. L’accés a aquesta pàgina o la utilització dels seus continguts no implica, en cap cas, la cessió o llicència de drets de propietat intel·lectual i industrial. Queden prohibides la reproducció, la transformació, la distribució, la comunicació pública i qualsevol altra forma d’explotació, per a qualsevol procediment, de tots o part dels continguts i/o elements integrants d’aquesta pàgina, llevat que s’indiqui expressament el contrari. Tot aquell qui atempti contra els drets de propietat intel·lectual o industrial de Finques Molas, SL serà responsable davant dels Tribunals competents.

 

Protecció de dades

Acomplint amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter Personal, s’informa que les dades de caràcter personal que es recullen a través del web únicament s’utilitzen a efectes de respondre les consultes rebudes o d’oferir els serveis sol·licitats. No es registren de manera permanent a cap arxiu de titularitat de Finques Molas, SL sense una comunicació o consentiment previ del titular de les dades. En cap cas Finques Molas, SL utilitzarà aquestes dades per a la venda a terceres persones o empreses. S’entén que l’usuari accepta les condicions establertes.

 

Clàusula bàsica informativa

El Responsable del Tractament FINQUES MOLAS, S.L., pel Reglament General de Protecció de Dades UE-2016/679, del Parlament i Consell d’Europa, i de l’LOPD 3/2018 de 5 de desembre, de garantia dels drets digitals, l’informa que les seves dades personals seran tractades pera la gestió administrativa, comptable i la prestació del servei oferti l’enviament d’informació per part de FINQUES MOLAS, S.L.. No se cediran a tercers, llevat d’obligació legal, podent exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitati limitació a FINQUES MOLAS, S.L.:

PLAÇA DE CATALUNYA, 6, 17004, GIRONA, GIRONA, info@finquesmolas.com