Apiàlia Girona

Apiàlia Girona som el conjunt d’immobiliàries que tenim per finalitat compartir la comercialització d’immobles dels agents immobiliaris del col·lectiu API que la integrem. La unió és un factor clau, per aquest motiu vam crear les agrupacions APIÀLIA, perquè els membres d’aquest col·lectiu poguem compartir immobles i tots junts sumar millors i més nombroses transaccions comercials, oferint al client un servei d’assessorament encara més seriós, professional i unificat.

Finques Molas som una agència immobiliària de proximitat afiliada dins del grup. Per tant, aprofitem la seva infraestructura i la col·laboració amb les 13 agències més que formem la divisió de Girona, per poder oferir-te tots els avantatges d’un gran grup immobiliari. APIÀLIA com a grup ha anat creixent des de la seva creació ja fa 5 anys fins a arribar a crear un entramat de 280 agències repartides pel territori català.

apialia girona finques molas

PERQUÈ APIÀLIA?

Apiàlia Girona és la millor opció per ajudar-te en el procés de cerca, ja que comptem amb una àmplia varietat d’immobles els quals administrem des de la nostra xarxa d’agències. A més, disposem d’una gran capacitat de difusió, sobretot si t’interessa vendre el teu immoble.

MÉS OPORTUNITATS PER A LA COMPRA/VENDA

La nostra fòrmula exclusiva compartida d’immobles en què es basa Apiàlia Girona et facilita la cerca gràcies a la distribució de recursos entre les diferents agències que la conformem. Per tant, disposes de més agents treballant per la compra/venda del teu immoble així com més oficines al teu servei, garantint un període de venda més curt. 

ENS CENTREM EN L’ESPECIALITZACIÓ

Considerem que la formació i qualificació dels agents que formem part d’APIÀLIA és un element fonamental per a proporcionar-te una atenció adequada així com per oferir-te els resultats que desitges. Per aquest motiu, la nostra plantilla està altament especialitzada en les tècniques més noves del Màrqueting Immobiliari (CRS), així com en les últimes tendències del mercat i els requisits legals més recents.

T’OFERIM UN MÈTODE EFICAÇ

L’element diferencial d’Apiàlia Girona és que els immobles que compartim són exclusius del grup. Els agents t’atenem de forma propera, et coneixem a tu i al teu immoble, i et podem oferir tots els mecanismes dels grans grups immobiliaris. Per tant, per què conformar-te amb una única agència immobiliària quan pots tenir tot un grup d’agències treballant per a tu?

T’OFERIM TRANSPARÈNCIA

Finques Molas, junt amb el grup d’Apiàlia Girona, et permetem accedir a una gran oferta d’immobles des de qualsevol de les nostres agències afiliades amb els mateixos preus i condicions a cadascuna d’elles. Nosaltres, al ser una agència immobiliària amb una llarga història a Girona, t’oferim un tracte encara més proper i familiar, amb l’oficina a Plaça Catalunya, al cor de Girona.

GRÀCIES A QUE FORMEM PART D’APIÀLIA GIRONA, FINQUES MOLAS ET PODEM OFERIR:

AVANTATGES PER AL COMPRADOR/LLOGATER

-Major oferta d’immobles

-Més oficines al teu servei

-Més agents a la teva disposició

-Agents especialitzats formats en Màrqueting Immobiliari (CRS) treballant per a tu

-Major transparència (mateixos preus i condicions amb les exclusives compartides)

AVANTATGES PER AL VENEDOR

-Més immobiliàries oferiran el teu immoble

-Major difusió de la venda del teu immoble

-Agents especialitzats formats en Màrqueting Immobiliari (CRS) treballant per a tu

-Més compradors potencials per al teu immoble

-Període de venda més curt

La unió d’un gran grup fa la força; la proximitat d’una empresa familiar, el tracte personal i proper.

Benvingut a Finques Molas, la teva immobiliària, el teu gran grup.

Comparteix