Estudiants

Per a molts de vosaltres, ser estudiants a la universitat vol dir viure una experiència completament nova en una ciutat desconeguda. Durant els anys que vénen us esperen un munt de vivències, i per això una de les decisions més important és escollir bé on viureu.

Però trobar pis no és tan fàcil com sembla: hi ha moltes possibilitats d’enganxar-se els dits amb estafes com el doble lloguer simultani, pagar a un propietari que no és el titular del pis o que no es retorni la fiança. Triar Finques Molas, una immobiliària de llarga trajectòria, de confiança i transparent, us assegura tranquil·litat, ja que nosaltres ens encarregarem que tot el procés sigui una transacció fàcil i segura.

Però hi ha molt més a tindre en compte a l’hora de trobar el vostre pis. Ja sabeu quins són els factors més importants? Us hem dividit aquest procés en tres fases. 

BUSCAR

Amb el vostre grup d’amics o altres estudiants heu decidit compartir pis. Genial!  Quants banys ha de tenir? La cuina ha de ser gran?  Quantes habitacions necessiteu? Feu una llista de com hauria de ser el pis per tenir clar que tots voleu el mateix. Ha arribat el moment de començar a buscar el pis ideal!

AVANCEU-VOS

No espereu a l’últim moment per començar a buscar pis! Hi ha més estudiants com vosaltres que estan a la mateixa situació, sobretot a l’època d’estiu i tardor. Quan abans us hi poseu, millor: tindreu més oferta i més temps per decidir.

CONTACTEU AMB NOSALTRES

No trobeu un pis que us faci el pes? Contacteu directament amb nosaltres. Hi ha ofertes que encara no les tenim publicades. També ens en pot arribar una que encaixi perfectament amb vosaltres o que us la busquem directament. Sempre estem en acció!

UBICACIÓ

On estudiareu, al Barri Vell o a Montilivi? Necessiteu aparcar a prop del pis? Si estudieu en una zona específica, tingueu-ho en compte a l’hora de buscar-lo. Així evitareu agafar transport, tant privat com públic.

LES HABITACIONS

El més segur és que, si compartiu pis, tots vulgueu comoditat i una habitació d’una bona mida. No us compliqueu i trieu una opció amb habitacions equitatives i amb prestacions similars!

UN PROCÉS LEGAL

Abans d’oferir un pis, comprovem el seu estat: tant a nivell de condicions, com a nivell legal (cèdula d’habitalitat, propietari, pagaments, subministraments, etc.). A més, revisem que tot estigui correcte i, en el cas que hi hagi algun desperfecte, el cataloguem. 

US ACOMPANYEM DES DEL PRIMER MOMENT

En tot moment us assessorem i ajudem, des de la vostra primera visita, fins a l’últim dia. Ens encarreguem tant del contracte com les gestions amb el propietari. En el cas que hi hagi qualsevol complicació, estem al vostre costat.

VIURE-HI

Per fi! Heu trobat el vostre pis d’estudiants perfecte. Però abans de firmar cap contracte hi ha més factors que cal tenir en compte. És important tenir tancats els següents punts: tenir sobre paper totes les condicions, comptar amb un equip professional que t’ajudi en el procés i facilitar el procés per complir totes les obligacions legals.

ENTREGA EN CONDICIONS

Ningú vol entrar en un pis que no estigui en condicions. Des de Finques Molas ens cuidem que el pis estigui sempre en perfecte estat des del primer dia. Comprovem que les factures dels subministraments estiguin al dia i fem un inventari dels mobles, electrodomèstics i altres elements del pis.

SERVEI PERSONALITZAT I IMMEDIAT

En el cas d’una complicació, com la d’una avaria, estem a la vostra disposició en el menor temps possible. Des de Finques Molas us proposem la solució al problema a través de professionals de confiança. Amb una trucada, t’ho solventem.

FIANÇA I AVALS

Ho sabem, un dels frens més important és la fiança, però pagar-la ens indica que complireu les vostres obligacions. El més habitual és un retorn total o parcial al final de l’estada (segons l’estat de la devolució). És obligatori per llei que les immobiliàries demanin tres mensualitats: una per al propietari, una altra per al govern i una altra per a la immobiliària. I pel que fa a l’aval, intentem evitar-lo i només us el demanem si és indispensable.

PAGAMENTS FÀCILS

Per tal d’agilitzar el procés i fer-lo més fàcil, a Finques Molas ens encarreguem del cobrament de les mensualitats, que es realitzen a través d’un únic pagament d’un sol compte bancari.  Per tant, no fa falta anar a l’agència per poder pagar el vostre lloguer. A més, a la mensualitat ja hi van incloses les despeses de la comunitat de l’edifici.

DESPESES TRANSPARENTS

Saber des del principi quines despeses heu de pagar us evitarà problemes. No afegim costos addicionals, ni augmentem el preu del lloguer dins el termini del contracte. Ser transparents és bàsic per mantenir una relació de confiança.

CANVI DE COMPANY DE PIS

En un any poden passar molts d’imprevistos. El més habitual, és que algun dels vostres companys de pis, el deixi. Per això, t’ajudem a gestionar els papers fàcilment per donar de baixa a l’inquilí que marxa i l’alta del vostre nou company.

I QUAN S’ACABA, QUÈ?

Les mudances poden ser molt estressants. Per això, quan arriba l’hora dels adéus és important alleugerir el procés. El més important al marxar d’un pis llogat és apagar la calefacció o l’aire condicionat, deixar-lo net, sense desperfectes i que tot funcioni.

GESTIONEM EL FINAL DEL CONTRACTE

Un cop s’ha acabat el contracte, ens encarreguem de revisar i detallar l’estat del pis i t’informem. També ens encarreguem de gestionar les factures dels subministraments per no haver de pagar de més. 

RETORN DE LA FIANÇA 100%

En el cas que tot estigui correcte, us retornem el 100% de la fiança. Si no és el cas, us proposarem què cal fer per poder recuperar-la plenament.

NETEJA DEL PIS

En el cas que no tingueu temps per deixar el pis a punt, oferim un servei de neteja professional per un preu addicional perquè no us n’hagueu de preocupar.

Busqueu un pis d’estudiants a Girona? A Finques Molas tenim una àmplia oferta de pisos de lloguer. Us oferim el millor servei perquè pugueu trobar al que esteu buscant.

Contacteu amb nosaltres sense compromís!

Comparteix