El lloguer segur!

No oferim lloguer de pisos turístics

Amb l’auge del turisme, a la nostra ciutat, cada cop més propietaris es plantegen canviar la seva oferta de lloguer tradicional per endinsar-se en el lloguer turístic. Aquest format té la imatge de “la gallina dels ous d’or” però no és tan favorable com pot semblar en un inici. 

Amb aquest model, tant el llogater com el propietari del pis, veuen mancada una necessitat bàsica: el sentiment de seguretatEl primer, veu limitada l’opció d’aconseguir un contracte de llarga durada i estable. I pel segon, significa no tenir ingressos assegurats a final de mes. 

Aquest tipus de lloguer, a més, suposa:

PER TU

 • Rendibilitat dubtosa:presenta una rendibilitat inferior a la que pot semblar en un primer moment. S’ha de tenir en compte, per exemple, la quantitat de dies ocupats al mes per tal de cobrir les despeses bàsiques i aconseguir obtenir benefici.
 • Més despeses: els rebuts dels diferents subministraments, com aigua, llum, internet, càrrecs de gestió, neteja, impostos, etc., van a càrrec del propietari.
 • Incertesa: la normativa de regulació del lloguer dels pisos turístics està patint modificacions i es va endurint, causant incertesa a les parts implicades i complica la situació a llarg termini. Un afegit també és haver de buscar inquilins constantment, això suposa una inversió de temps extra.
 • Intranquil·litat: els desperfectes que ocasionen els inquilins turístics, els conflictes veïnals i altres inconvenients poden generar maldecaps extraordinaris i, fins i tot, denúncies. En canvi, els lloguers de llarga durada ofereixen acords de confiança i estabilitat.
 • Competència: la gran quantitat d’oferta de pisos turístics suposa una competència ferotge i, per tant, és possible que l’immoble no aconsegueixi tenir l’ocupació desitjada, tot i que les factures segueixen arribant.

PER LA CIUTAT

 • Pujada de preus: la disminució del nombre de pisos disponibles de lloguer tradicional, ha provocat que hi hagi un encariment dels preus del mercat.
 • Barri: l’estructura i la vida de barri s’altera. Els veïns de tota la vida es veuen forçats a marxar de les seves llars i desapareix el sentiment de pertinença a la comunitat.
 • Comerç: la nova realitat també afecta al comerç local i de proximitat, ja que molts d’ells es veuen obligats a tancar el seu negoci. També es generen nous negocis enfocats al turisme, oblidant-se dels habitants autòctons.
 • Conflictes: el soroll, la brutícia i els enfrontaments causats per alguns turistes incívics suposen dificultats en la convivència.

QUÈ FEM?

 • Posem en contacte el llogater ideal i el propietari ideal: coneixem els nostres propietaris i els nostres llogaters en persona, això ens permet oferir-vos les millors condicions.
 • Gestionem: pel lloguer d’un immoble és necessari crear i tramitar documentació diversa. Nosaltres ens encarreguem d’aquestes gestions perquè no les hagis de fer tu.
 • Garantim transparència: t’informem de tot el que necessites saber de manera clara i entenedora i sense malentesos.
 • Tenim experiència: comptem amb una llarga trajectòria en el sector i en la ciutat. Tenim un ampli coneixement del mercat i de la oferta disponible. A més, tenim accés a tota la oferta del Grup Apiàlia.

Comparteix