Es busca propietari

Es busca propietari: és el moment de llogar / vendre!

Tens una propietat en desús i no saps què fer-ne? T’està generant despeses mensuals? T’estàs plantejant treure-li un rendiment econòmic? Tenim molt bones notícies: és un molt bon moment!

Però vendre o llogar un pis no és tan fàcil com sembla. Preguntes com: quina de les dues opcions és millor, quin valor de mercat té, val la pena fer-hi obres abans, quins tràmits em portarà, quins beneficis… Ja tinguis una casa, un apartament, un pis, un pàrquing, un dúplex, un àtic o un loft nosaltres et responem totes aquestes preguntes i més, per ajudar-te a treure’n el màxim rendiment. 

Triar Finques Molas és triar una immobiliària de llarga trajectòria, de confiança i transparent. T’assegurem la tranquil·litat de la feina ben feta, ja que nosaltres ens encarregarem que tot el procés sigui una transacció fàcil i segura.

LLOGAR

El mercat de pisos de lloguer està vivint un boom. Ara mateix és un molt bon moment per posar de lloguer un pis, ja que la demanda és alta, l’oferta és baixa i els preus estan estables i en creixement continu.

 • L’avantatge de llogar és que no perds la teva propietat: la podràs recuperar, ja que segueix sent teva.
 • Tens ingressos fixes cada mes: et permet obtenir-ne un rendiment econòmic estable cada mes. 
 • La teva propietat està en ús: t’assegures que es mantindrà i no quedarà abandonada, ni tampoc l’ocuparan. 
 • Simplicitat en els tràmits: la gestió de tràmits de lloguer d’una propietat és molt més senzilla que la venda.
 • Pots cobrir les despeses de l’habitatge: mitjançant els ingressos del lloguer de l’immoble pots mantenir-lo econòmicament.
 • Un immoble és un bé que es revalora: la teva propietat és probable que augmenti de valor amb el pas del temps.
 • Facilitats per la teva hipoteca: en cas de tenir hipoteca, el lloguer paga una part o fins i tot la totalitat de les despeses d’aquesta.
 • Pot servir com a garantia per a préstecs bancaris.
 • Sempre es pot vendre si és necessari: llogar el teu immoble et dóna un rendiment mensual però si necessites liquiditat urgent o vols oblidar-te’n pots vendre’l.

VENDRE

El mercat de pisos de compra s’ha estabilitzat. Després del gran boom immobiliari, que va deixar molts perjudicats i afectats, actualment es construeix en menor mesura i amb més racionalitat. Com que no hi ha tantes construccions d’obra nova disponible, les de segona mà guanyen molt de valor i demanda.

 • Despreocupació: tenir un habitatge suposa mantenir-lo i estar-ne pendent. En vendre’l t’oblides d’ell per sempre i tens un problema menys en el què pensar.
 • Un cop efectuada la transacció, els diners passen al teu compte bancari. Un problema menys.
 • Evitar despeses a curt, mitjà i llarg termini: també t’oblides de pagar les mensualitats de la comunitat de veïns i totes les despeses associades a una propietat.
 • Liquiditat: vendre-la també és la millor opció quan necessites liquiditat, sobretot si és urgent o a curt termini.
 • Avantatges fiscals i d’hipoteca: podràs reinvertir els diners en una nova propietat, amb la possibilitat d’obtenir avantatges fiscals interessants.
 • Evitar problemes amb herències: si has heretat i, a més, és propietat de diverses persones, el més senzill és vendre-la i repartir els guanys.

QUÈ FEM?

T’oferim assessorament i ajut en tot el procés: des de la valoració de la propietat, en la gestió dels tràmits, en el condicionament de l’immoble (si fos necessari), en la cerca de potencials compradors o inquilins, en l’entrega de claus, etc. Volem posar-t’ho facilíssim i que no te n’hagis de preocupar.

A l’hora de vendre la teva propietat necessites saber quin és el seu valor de mercat i, el més important, saber quin és el millor preu per vendre-la / llogar-la. Dependrà del termini, situació, estat… No et preocupis, nosaltres ens encarreguem de la taxació i d’aconsellar-te en el preu.

BUSCAR LLOGATERS/COMPRADORS

Trobar interessats en la venda o lloguer de la propietat pot ser un procés llarg i complicat, sobretot quan no tens totes les eines de què disposem com a experts. Els nostres professionals es fan càrrec de buscar possibles compradors o inquilins i d’acompanyar-vos en tot el procés.

TRÀMITS

Per vendre o llogar la teva propietat cal fer una sèrie de tràmits. Necessites documents com el certificat d’eficiència energètica, la cèdula d’habitabilitat o els documents de propietat. Nosaltres t’ajudem a gestionar-los i et preparem els contractes per a completar el procés amb èxit.

NETEJA I CONDICIONAMENT

En cas que fos necessari et donem suport amb la neteja i el condicionament. T’ajudem a posar-la a punt per a mostrar-lo als potencials inquilins o compradors, així el valor de mercat augmenta i, per tant, també el benefici obtingut.

Tens una propietat? A Finques Molas en tenim una àmplia demanda, tant de lloguer com de compra. Nosaltres ens encarreguem que no t’hagis de preocupar de res.

Contacta amb nosaltres sense compromís!

Comparteix